Alla Väljare

Tomas Tobé i Moderaterna

Tomas Tobé i Moderaterna. Foto: C Bresciani/TT

Moderaterna vill utvisa fler

Moderaterna vill göra det
lättare att utvisa brottslingar
från Sverige.

I dag kan bara brottslingar
som dömts till minst
ett års fängelse utvisas.
Moderaterna vill att
det ska räcka med
sex månaders fängelse
för att bli utvisad.

– Om man är utländsk
medborgare och bryter
mot svenska lagar
ska man utvisas, säger
Tomas Tobé i Moderaterna.

Moderaterna vill också
att fler av de flyktingar
som fått nej av
Migrationsverket
ska tvingas lämna Sverige.

De som fått nej ska inte
heller kunna gömma sig
i Sverige i några år och sedan
söka tillstånd att få stanna igen.
Ett beslut om utvisning
ska gälla i tio år.

8 SIDOR/TT


6 februari 2018

Fler liknande artiklar

9 kommentarer

 1. sva

  Det är orättvist varför hämtar de invandrare från andra länder och ger inte medborgare  de uppmanar folk från deras länd stakars folk och det blir mer krig i utländs  när de uppmnar folk från deras länd.   .

 2. Regn

  Moderater och socialdemokrater kommer säkert att ha liknande förslag när det gäller invandringspolitiken inför valet. Socialdemokraterna har ju föreslagit en hårdare kriminalpolitik, för att de inte ska förlora väljare på detta område, och man kan då tänka sig att socialdemokraterna även kommer att härma moderaterna när det gäller invandringspolitiken. Försvarsbudgeten har i princip moderaterna styrt under den här mandatperioden, där socialdemokraterna har höjt den när moderaterna har krävt det. Det verkar vara en del områden där det verkar vara en del blocköverskridande politik.

 3. Indra

  Håller 100 % procent med moderaterna 

 4. sva

  jag håller med både moderaterna och socialdemokraterna 100%

 5. FBI

     Det begriper jag inte vad politiker göra. Förr tänkte jag att de som begår brott kan stanna kvar i Sverige för att jag har träffat många av de. Men de som var duktiga och räknade inte som brottslingar fick ett besked för att lömna landet och det händer i stor skala. Men vad bra spel som politiker startade det.

 6. Dupa

  Politiker ljuger och Aftonbladet med. 

 7. En människa

   Asså när man får fyra sifror , så man räknas som en svensk och måste ha det möjligheter som en svensk har . Asså om det var om skat så då dem ger inte sånt dålig förslag men när det handlar om att invåndrare så de ger såna skita förslager 

 8. Senaste kommentaren

  Yasser

  Brottslingar måste utvisa
  från Sverige men de som inte fick upphållstillstånd måste regring  hjälpa de.

Den här artikeln går inte att kommentera.

Det här är en gammal artikel. Därför går det inte att skriva några kommentarer.