Sverige

Åtta skolor stängda efter hot

En skola i Valdemarsvik
fick ett brev med ett hot.

Kommunen ser allvarligt på hotet.
Därför har kommunen
stängt alla åtta skolor
och förskolor i Valdemarsvik.

Valdemarsviks kommun ligger
i Östergötland och
i Småland.

På onsdagen fick
alla föräldrar veta
att barnen skulle stanna
hemma på torsdagen.

Hotet har anmälts till polisen.

Kommunen hoppas att
skolorna kan öppna
igen på fredag.

8 SIDOR/TT


19 september 2019

Fler liknande artiklar

Vad tycker du om nyheten?

2 kommentarer

  1. Profilbild Milena skriver:

    Svenska skola kan vara underbar på alla sätt om alla anstränger sig mer!!Alla kan ha bra betyg från grundskola och gå vidare,men svenska skola är i stor kaos! Allt är inte beroende av pengar,mina farföräldrar hade 50 elever i klassrummet och mer,men de kämpade mycket för varje elev! Dessutom fick de dåligt betalt-medan alla andra yrke hade storre lön som de arbetade som slavar och

  2. Profilbild Milena skriver:

    Jag försöker förklara att problem i svenska skola är onödiga! Jag är till ex.ledsen att barn med funktionnedsättning går inte till skola och stannar hemma! Varje dag jag tänker på det! Det är fel! Det är inte bra att ni inte gillar mina jämförelse med Tjeckien,ni skadar bare er själva! hur som helst,vet ni vem är JAN AMOS KOMENSKY??